Pyro FX

Pyro FX

Pyroteknik er SpecialFX Productions specialitet. Hvis ikke De skulle have lagt mærke til det allerede, så elsker vi at få ting til at sige Bang.

Vores brede produktviden af verdens førende nærhedspyroteknikudviklere gør os i stand til at udvælge det mest spektakulære, men stadig helbreds og lovmæssigt sikre, materiale, som sikrer visuelt betagende effekter til de mest uforglemmelige øjeblikke.

Vi tilbyder et bredt sortiment af indendørs og scene pyroteknik, som er perfekt til at opnå dramatiske effekter og tilføje en ekstra spændende dimension til live optrædener, produktlanceringer og studie produktioner.

Effekterne vi tilbyder inkluderer Mines, Jets, Airbursts, Tracer Comets, SPD’er og et pyro vandfald som laver en kaskade af gyldne gnistre.

Vi tilbyder også blus og håndholdte produkter, som tillader kunstnere at personligt interagere med special effekter på scenen, og dermed tilføje en ekstra dimension af underholdning, som publikum bliver vilde med.

Stor nærhedspyroteknik

Om det er på scenen, dryppende fra de olympiske ringe eller flyvende over himlen, så kan nærhedspyroteknik tilbyde fantastiske effekter som leverer en seriøs wow-faktor. De er Quantums prisvindende specialitet og vi elsker at bruge dem til at sprænge ting.

Disse effekter er store og dristige, og perfekte til at udvikle øjeblikke med et stort indtryk ved større arrangementer. Såsom på stadioner, festivaller eller offentlige begivenheder.

Vores brede produktviden af verdens førende nærhedspyroteknikudviklere gør os i stand til at sikre visuelt betagende effekter til de mest uforglemmelige øjeblikke.